محل تبلیغات شما

کله‌پاچه یا خاش (ارمنی: խաշ‎) یک غذای سنتی است که در خاورمیانه و قفقاز جنوبی و نروژ متداول است. روش طبخ آن در کشورهای مختلف کمابیش مشابه است و در ایران و ترکیه، کله پاچه، در کشورهای عربی باجَة» (برگرفته از پاچهٔ» فارسی)، در بلغارستان پاچه، و در جنوب قفقاز (ارمنستان، آذربایجان و گرجستان) خاش مینامند در نروژ این غذا به اسمالاهووه معروف است و در شب کریسمس بسیار طرفدار دارد بر اساس آداب و رسوم غذا خوردن نروژی‌ها، در ابتدا باید گوش و چشم‌های آن خورده شود. در اواخر سال هم با مواد کله پاچه غذایی اختراع شد بنام معجون. در یک کاسه کمی پاچه زبان و چشم و نصف مغز و بیخه گوش و گوشت لخم و روغن کله پاچه است که همه را میکس میکنند و مخلوطی همانند شله بدست می آید. و اصطلاحا به آن معجون میگویند.

منبع : کله پزی_ویکی پدیا

انتخاب دکتر پوست مناسب

وظایف متخصص چشم پزشکی

تاریخچهٔ دندانپزشکی در ایران

کله ,پاچه ,نروژ ,پاچه، ,قفقاز ,کشورهای ,و در ,است که ,در کشورهای ,است و ,کله پزی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

موج طبیعت tourinja جدیدترین اخبار سربازی موج سرما لوازم یدکی بیل مکانیکی وبلاگ شهر مارکت آلومینیوم، ورق آلومینیوم و ملزومات عایق کاری عشق نامه شهر مفتول جدیدترین پست ها